preskoči na sadržaj
Dogodilo se . . . Najavljujemo . . .

Članice veziljske sekcije UZ Vrčeki sudjelovale na obilježavanju 7. Tjedna botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki Hrvatske

 U drugom tjednu mjeseca svibnja obilježava se 7. Tjedan botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki Hrvatske. Kako se u blizini naše škole nalazi poznati arboretum Opeka   i srednja škola koja nosi ime po arboretumu „Arboretumu Opeka“ učenici naše škole aktivno su sudjelovali u obilježavanju. U utorak  9. svibnja  učenice Veziljske sekcije „Mierka“ zajedno sa  svojom voditeljicom Andrijanom Kušinec sudjelovale su u Pick point radionci..Radionici su se priključili i učenici srednje škole te su zajedno izrađivali zlatovez na papiru (pick point) s motivima  vezanih  uz arboretum i majčin dan.  Radovi koji su nastali  u radionici  izloženi su na prigodnoj prodajnoj  izložbi „Škole za Afriku“.

Nakon radionice učenice  su posjetile „Sportsku  radionicu“  u kojoj je svjetski prvak u streličarstvu – učenik srednje škole Alen Remar prezentirao i demonstrirao gađanje lukom  i strijelom. Nakon  svjetskog prvaka  učenice su se i same okušale u gađanju  lukom i strijelom. Boravak u školi zaookružili smo razgledom cvijetnih instalacija i praktikuma u školi i sudjelovanjem na izvedbi igrokaza „Kuća časti“  koju su izveli učenici SŠ „Arboretum  Opeka  na engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku. Puni dojmova pozivamo vas da se  do kraja tjedna pridružite  događanjima vezanih uz obilježavanja 7. Tjedna botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki.

 

Foto-album
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Jambriško   datum: 10. 5. 2017.

Točno vrijeme

Upisi u srednju

Natjecanja


Prehrana

Brošura za roditelje


Kalendar rada

Za roditelje

Korisni linkovi
Korisne stranice

Tražilice i Webmail

Svijet oko nas

Prosvjeta
 • MZOS
 • AZOO
 • HUUZ


Mudre izreke i citati

Najsretniji je onaj čovjek
koji je učinio sretnima
najviše drugih ljudi.


 


Tražilica

Anketa
Koje ti je najljepše godišnje doba?


Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Forum
preskoči na navigaciju