preskoči na sadržaj
Novosti o natjecanjima... Čestitke svim sudionicima...

Školsko natjecanje Čitanjem do zvijezda

Školsko natjecanje Čitanjem do zvijezda održano je u petak, 18. prosinca 2020. Na natjecanju je sudjelovalo 6 učenica: Magdalena Kapljić, Lana Kokoška, Dea Majhen, Nela Matijašec, Lana Pajtak i Hana Zagorec. Tri učenice koje su imale najveći broj bodova predatvaljat će našu školu na županijskom natjecanju. To su: Lana Kokoška, Hana Zagorec i Magdalena Kapljić. Mentor svih učenica je Dragana Belščak, knjižničarka škole. Čestitamo na postignutim rezultatima! 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 21. 12. 2020. 13:51

Održano online Županijsko natjecanje iz biologije - nastavak od prošle školske godine

Dana 12.10.2020. godine održano je online Županijsko natjecanje iz biologije kao nastavak prošle školske godine. Na natjecanju je sudjelovao učenik 8.a razreda Leon Martinčević te je zauzeo 14. mjesto. Mentorica učenika je učiteljica prirode i biologije Jelena Đurak. Čestitamo učeniku i mentorici!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 16. 10. 2020. 16:37

Održano online Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika - nastavak od prošle školske godine

Dana 29.9.2020. godine održano je online Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika kao nastavak prošle školske godine. Na natjecanju je sudjelovala Paulina Mihalić, učenica prošlogodišnjeg 8. razreda te je zauzela 2. mjesto. Mentorica učenice je učiteljica hrvatskog jezika Božidarka Hošnjak. Čestitamo učenici i mentorici!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 2. 10. 2020. 14:12

Održano online Županijsko natjecanje iz geografije - nastavak od prošle školske godine

Dana 24.9.2020. godine održano je online Županijsko natjecanje iz geografije kao nastavak prošle školske godine. Na natjecanju je sudjelovao učenik 7.b razreda David Hošnjak te je ostvario 5. mjesto. Mentorica učenika je učiteljica geografije Marija Županić. Čestitamo učeniku i mentorici!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 28. 9. 2020. 14:06

Održano online Županijsko natjecanje iz povijesti - nastavak od prošle školske godine

Dana 22.9.2020. godine održano je online Županijsko natjecanje iz povijesti kao nastavak prošle školske godine. Na natjecanju je sudjelovala učenica 8.b razreda David Hošnjak te je ostvarila 15. mjesto. Mentorica učenice je učiteljica povijesti Marija Županić. Čestitamo učenici i mentorici!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 28. 9. 2020. 13:09

Županijsko natjecanje Čitanjem do zvijezda

U OŠ Trnovec je 10. ožujka održano županijsko natjecanje Čitanjem do zvijezda. Na natjecanju je sudjelovalo 19 škola, a ekipa naše škole u sastavu: Karla Rožmarić, Magdalema Kapljić i David Domunkoš postigla je izvrsno 5. mjesto. Bravo!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragana Belščak  datum: 11. 3. 2020. 09:23

Županijsko natjecanje iz matematike

Županijsko natjecanje iz matematike održano je na IV. osnovnoj školi Varaždin 4.3.2020. g. Iz naše škole sudjelovali su: Dino Bregović (5.r, zauzeo 8. mjesto), Lea Spevan (6.r, zauzela  6. mjesto, Sara Lukaček (6. razred, zauzela 10. mjesto) i Anamarija Ivančić (8.r, zauzela 9. mjesto). Mentor svih učenika je učiteljica matematike Tanmja Golubić Vidić.

Čestitamo svima na postignutim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 5. 3. 2020. 07:59

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika održano je u OŠ Beletinec 3.3.2020. g. Iz naše je škole sudjelovala učenica 8. razreda Maja Kokot te osvojila 7. mjesto. Mentorica joj je učiteljica engleskog jezika u OŠ Vinica Nikolina Siročić.

Čestitamo na postignutom rezultatu!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 4. 3. 2020. 07:37

Državno natjecanje iz gimnastike

Naše cure su svojim nastupima u jakoj konkurenciji danas, 21.2.2020. u Osijeku osvojile odlično 5. mjesto na Državnom natjecanju iz gimnastike. Čestitke Martini, Barbari i Rozaliji Kušinec te Klari Tot i Valeriji Crnko kao i njihovom mentoru iz škole, učitelju TZK Branimiru Štimecu i treneru Damiru Fotaku.

Bravoooo! čestitamo svima na postignutom rezultatu!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 22. 2. 2020. 07:45

Županijsko natjecanje iz astronomije

Županijsko natjecanje iz astronomije održano je u Elektrostrojarskoj školi Varaždin 18.2.2020. g. Iz naše škole sudjelovali su sljedeći učenici 5. razreda: Dino Bregović (2. mjesto), Luka Furjan (4. mjesto), Alina Borak (4. mjesto), Kevin Levanić (12. mjesto), Franjo Rački (13. mjesto) i Matija Lazar (16. mjesto). Iz 6. razreda sudjelovao je Denis Šimunić (10. mjesto). Iz 7. razreda sudjelovao je Denis Borak (3. mjesto). Iz 8. razreda sudjelovao je Marko Golub (5. mjesto). Mentor svih učenika je učiteljica Milica Žabčić.

Čestitamo svim sudionicima natjecanja na postignutim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 20. 2. 2020. 07:39

Županijsko natjecanje iz informatike

Županijsko natjecanje iz informatike održano je u II. OŠ Varaždin 14.2.2020. g. Iz naše je škole sudjelovao učenik 5. b razreda Matej Levanić u kategoriji algoritama za osnovne škole (programiranje u programskom jeziku Python) te je zauzeo 6. mjesto. Mentor učenika je učitelj informatike Matej Rogina.

Čestitamo na postignutom rezultatu!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 17. 2. 2020. 07:38

Školsko natjecanje iz geografije

Školsko natjecanje iz geografije održano je 12.2.2020. godine s početkom u 13 sati. Na natjecanju su sudjelovali sljedeći učenici: David Hošnjak, Sara Lukaček, Lea Spevan, Debis Šimunić (6.r), Patrik Lazar (7.r), Emil Bek, Filip Šipek i Ana Pajtak (8.) r. Mentor učenika 6. razreda je učiteljica povijesti i geografije Marija Županić, a mentor ostalih učenika je učiteljica geografije Milica Žabčić. Uz njih su u povjerenstvu bile Mirjana Jambriško i Gordana Damjanić.

Ljestvica_6.r      Ljestvica_7.r       Ljestvica_8.r

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 13. 2. 2020. 08:21

Školsko natjecanje iz hrvatskog jezika

Školsko natjecanje iz hrvatskog jezika održano je 11.2.2020. g. Na natjecanju je sudjelovala učenica 7.r Mihaela Drašković te sljedeći učenici 8. razreda: Leonarda Dubovečak, Karolina Dukarić, Vida Hrgar, Anamarija Ivančić, Maja Kokot, Helena Lazar, Paulina Mihalić i Filip Šipek. Mentor učenice 7. razreda je učiteljica hrvatskog jezika Nada Sikirica Sagradžija, a mentor učenika 8. razreda je učiteljica hrvatskog jezika Božidarka Hošnjak. Uz njih su u povjerenstvu bile Mirjana Jambriško i Gordana Damjanić.

Ljestvica_7.r             Ljestvica_8.r

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 11. 2. 2020. 16:50

Školsko natjecanje iz biologije

Školsko natjecanje iz biologije održano je 7. veljače 2020. g. Na natjecanju su sudjelovali sljedeći učenici: Leon Martinčević, Renato Kostanjevec i Mihaela Drašković (7.r) te Emil Bek, Anamarija Ivančić, Marija Gerbus, Marko Golub, Helena Lazar, Karla Rožmarić i Dorian Tot (8.r). Mentor im je učiteljica biologije Jelana Đurak. Povjerenstvo je radilo u sastavu: Mirjana Jambriško, Gordana Damjanić i Stipo Papić.

Ljestvica 7.r           Ljestvica 8.r

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 7. 2. 2020. 16:03

Međuopćinska smotra LiDraNo

Osnovna škola Vinica ove je godine bila domaćin Međuopćinska smotre LiDraNo za područje Sjeverozapad. Smotra se održala 6. veljače 2020. godine s početkom u 9 sati. Sudjelovali su učenici iz OŠ Cestica, OŠ Petrijanec, OŠ Sračinec, OŠ Tužno, OŠ Vidovec i OŠ Vinica. Natjecanje je to u kojem učenici prikazuju plodove svog marljivog i kreativnog rada iz literarnog, novinarskog, radijskog i dramsko-scenskog područja. Smotra je obilovala bogatim programom u kojem je sudjelovalo, s različitim tipovima radova, čak 76 učenika i 12 mentora. Prosudbeno povjerenstvo s područja Jugoistok imalo je težak zadatak i odabralo predloženike za županijsku razinu (vidljivo iz Tablice). 

Iz naše škole na županijsku su razinu upućena tri rada na što smo kao škola izuzetno ponosni. Tako će nas tamo predstavljati Dora Goričanac (7.r) i mentorica Nada Sikirica Sagradžija, učiteljica hrvatskog jezika, s literarnim radom Pismo, Vida Hrgar (8.r) u scenskom izrazu pojedinačno s monologom Crvankapica na drugi način te Aida Gerić Hudoletnjak, Magdalena Kapljić, Antonela Kukec, Nela Matijašec i Melani Šipek (6.r) u skupnom scenskom izrazu s dramsko-scenskom igrom Da sam ja učiteljica, a mentorica im ne učiteljica hrvatskog jezika Božidarka Hošnjak.

Čestitamo svima! Bravo!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 6. 2. 2020. 18:06

Školsko natjecanje iz povijesti

Školsko natjecanje iz povijesti održano je 5. veljače 2020. g. Na natjecanju su sudjelovali sljedeći učenici: Maja Pozder, Patrik Lazar, Ivan Kovačić i Dea Majhen (7.r) te Paulina Mihalić, Paula Lazar, Dorotea Šincek, Karolina Dukarić i Helena Lazar (8.r). Mentor im je učiteljica povijesti Marija Županić. Povjerenstvo je radilo u sastavu: Mirjana Jambriško, Gordana Damjanić i Andrijana Kušinec.

Ljestvica 7.r             Ljestvica 8.r

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 6. 2. 2020. 08:02

Školsko natjecanje iz kemije

Školsko natjecanje iz kemije održano je 4. veljače 2020. g. Na natjecanju su sudjelovale sljedeće učenice 7. razreda: Lucija Malić, Mateja Vauda i Mery Kuserbanj. Mentor im je učitelj kemije Stipo Papić. Povjerenstvo je radilo u sastavu: Mirjana Jambriško, Gordana Damjanić i Jelena Đurak.

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 5. 2. 2020. 16:01

Školsko natjecanje iz vjeronauka

Školsko natjecanje iz vjeronauka održano je 29. siječnja 2020. g. Na natjecanju su sudjelovale Rozalija Kušinec, Barbara Kušinec, Klara Tot i Edina Matijašec, a mentorica im je učiteljica vjeronauka Andrijana Kušinec. Povjerenstvo je radilo u sastavu: Mirjana Jambriško, Gordana Damjanić i Anita Vrček.

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 30. 1. 2020. 08:08

Županijsko natjecanje iz gimnastike

Županijsko natjecanje iz gimnastike održano je u Osnovnoj školi Sračinec 29. siječnja 2020. godine.  Učenice OŠ Vinica nastupile su u dvije ekipe. U  prvoj ekipi bile su učenice Barbara Kušinec, Valerija Crnko, Rozalija Kušinec, Klara Tot i Martina Kušinec. One su zauzele prvo mjesto te se tako plasirale na Državno prvenstvo školskih športskih društava koje će se održati u Osijeku 20. i 21. veljače. 2020 godine.  U drugoj ekipi bile su  Lana Krajcer, Sara Lukaček, Lea Spevan, Ema Cestar i Sara Spevan i zauzele su četvrto mjesto. Voditeljica na natjecanju bila je učiteljica Andrijana Kušinec. Našim gimnastičarkama, koje  trenira trener Damir Fotak, a vodi dr.sc. Branimir  Štimec prof., želimo puno uspjeha u daljnjem radu i što bolji plasmanu na državnom natjecanju. Više slika pod Opširnije.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 29. 1. 2020. 19:17

Školsko natjecanje iz matematike

Školsko natjecanje iz matematike održano je 27. siječnja 2020. godine s početkom u 10 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici: David Lazar, Jakov Hrgar, Mateo Kostanjevac, Filip Novoselec, David Dubovečak i Dino Matijašec (4.r), Dino Bregović (5.r), Lea Spevan i Sara Lukaček (6.r) te Anamarija Ivančić (8.r).  Mentorice učenika 4. razreda su razredne učiteljice Ana Klapša, Marjana Majhen i Snježana Pajtak, dok je učenicima 5., 6. i 8. razreda mentor učiteljica matematike Tanja Golubić Vidić. Povjerenstvo je radilo u sastavu: Mirjana Jambriško, Gordana Damjanić, Sanja Vincek, Tanja Golubić Vidić, Ana Klapša, Marjana Majhen i Snježana Pajtak.

Ljestvica poretka_4.r 

Ljestvica poretka_5.r     Ljestvica poretka_6.r     Ljestvica poretka_8.r

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 27. 1. 2020. 15:05

Školsko natjecanje iz informatike

Školsko natjecanje iz informatike održano je 24. siječnja 2020. godine s početkom u 12 sati i to iz kategorije Algoritmi. Sudjelovao je jedan učenik 5.b razreda - Matej Levanić te je u svojem debitantskom nastupu iz programoranja postigao jako dobar rezultat (164 od 200 bodova). Mentor navedenog učenika je učitelj informatike u OŠ Vinica Matej Rogina. Povjerenstvo je radilo u sastavu: Mirjana Jambriško, Gordana Damjanić i Denis Vujaklija.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 24. 1. 2020. 15:26

Školsko natjecanje iz engleskog jezika

Školsko natjecanje iz engleskog jezika održano je 23. siječnja 2020. godine s početkom u 13 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici osmih (8.) razreda: Maja Kokot i Emil Bek iz 8.a, te Karolina Dukarić, Valentina Vauda, Dorian Sambolec i Helena Lazar iz 8.b. Mentor učenicima 8.a razreda je učiiteljica engleskog jezika u OŠ Vinica Nikolina Siročić, dok je mentor učenicima 8.b razreda učiiteljica engleskog jezika u OŠ Vinica Suzana Mihelčić. Povjerenstvo je radilo u sastavu: Mirjana Jambriško, Gordana Damjanić, Suzana Mihelčić i Nikolina Siročić.

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 24. 1. 2020. 11:26

Školsko natjecanje iz njemačkog jezika

Školsko natjecanje iz njemačkog jezika održano je 20. siječnja 2020. godine s početkom u 13 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici osmih (8.) razreda: Paulina Mihalić, Filip Šipek, Emil Bek, Anamarija Ivančić i Karla Rožmarić. Mentor učenicima je učiitelj njemačkog jezika u OŠ Vinica Denis Vujaklija. Povjerenstvo je radilo u sastavu: Mirjana Jambriško, Gordana Damjanić i Marija Globan.

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 21. 1. 2020. 11:25

Školsko natjecanje iz astronomije

Školsko natjecanje iz astronomije održano je 17. siječnja 2020. godine s početkom u 11 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici: Luka Furjan, Dino Bregović, Matija Lazar, Alina Borak, Kevin Levanić, Franjo Rački, Elvis Šipek i Luka Rukelj (5.r), Denis Šimunić, Lovro Hohnjec i Luka Rožmarić (6.r), Denis Borak i Lana Kokoška (7.r) te Marko Golub, Marko Furjan i Marko Bek (8.r). Mentor svih učenika je učiteljice geografije u OŠ Vinica Milica Žabčić, koja je ujedno i voditeljica Astronomske grupe "Andromeda". Povjerenstvo je radilo u sastavu: Mirjana Jambriško, Gordana Damjanić i Matej Rogina.

Ljestvica poretka_5.r     Ljestvica poretka_6.r    

Ljestvica poretka_7.r     Ljestvica poretka_8.r

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 18. 1. 2020. 12:27

Škoolsko natjecanje Čitanjem do zvijezda

Rezultati školskog natjecanja Čitanjem do zvijezda

održanog 13. siječnja 2020.

 

Karla Rožmarić – 36 bodova

Magdalena Kapljić – 27 bodova

David Domunkoš – 25 bodova

Lana Kokoška – 21 bod

Hana Zagorec – 16 bodova

Nela Matiješec – 13 bodova

Dea Majhen – 8 bodova

 

Tri učenika s najvećim brojem bodova predstavljat će našu školu na županijskom natjecanju u Trnovcu, 10. ožujka 20220.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragana Belščak  datum: 15. 1. 2020. 09:08

Vremenik natjecanja, susreta i smotri uškolskoj godini 2019./2020.

Vremenik natjecanja, susreta i smotri u školskoj godini 2019./2020.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 16. 12. 2019. 12:25
» Arhiva naših vijesti    
 


Korisne informacije

Natjecanja


Projekti EU

Projekt "Ja mogu"

Prehrana

Upisi u srednju 2019

Brošura za roditelje


Korisni linkovi
Korisne stranice

Tražilice i Webmail

Svijet oko nas

Prosvjeta
 • MZOS
 • AZOO
 • HUUZ


TražilicaKalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

preskoči na navigaciju