preskoči na sadržaj
Novosti o natjecanjima... Čestitke svim sudionicima...

Školsko natjecanje Čitanjem do zvijezda

U ponedjeljak, 11. prosinca 2017. održano je školsko natjecanje u znanju i kreativnosti Čitanjem do zvijezda na kojem je sudjelovalo 10 učenica osmih razreda. Najbolji rezultat ostvarile su Martina Ivačić, Rajna Erjavec i Nika Hrnčić koje će našu školu predstavaljati na županijskom  natjecanju. Njihova mentorica je knjižničarka škole Dragana Belščak.
Čestitamo svim natjecateljima i mentorici i želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju!
  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 11. 12. 2017. 16:09

GO-CAR-GO 2017

Strojna škola Šolskog centra Ptuj već osmu godinu za redom organizira natjecanje 'Go-Car-Go'. Radi se o izradi ekstramobila na zadanu šasiju - podvozje. Na natjecanju održanom 16. svibnja, a u kojem su sudjelovale osnovne škole iz Slovenije, Hrvatske i Srbije, Osnovna škola Vinica predstavila je vozilo ALKATRANS. Vozilo su izradili i  sastavil učenici: Leonarda Dubovečak, Anamarija Ivančić, Dorotea Sedlar, Antun Tot, Filip Šipek, Marin Sodar, Luka Majer, Mihael Ivančić, Andrija Tot, i Gabriel Punčec. Mentor učenicima je učitelj tehničke kulture Miroslav Kukec. Na susretu su se učenici natjecali u različitim kategorijama, a ocijenjivali su se izgled i izvedba extramobila, brzina, vožnja i sl. Naša ekipa dobila je priznanje za orginalnost.

Foto-album

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 23. 5. 2017. 17:35

Županijska smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije

U subotu, 6. svibnja 2017. g. održana je XXI. županijska smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije. Domaćin smotra bila je Osnovna škola Vinica i Učenička zadruga Vrčeki, a cijela se manifestacija odvijala na Franjevačkom trgu u Varaždinu.

Svečano otvaranje XXI. Županijske smotre učeničkih zadruga Varaždinske županije započelo je u 9 sati ispred Županijske palače na Franjevačkom trgu. Uvažene goste, župana Varaždinske Županije Predraga Štromara, zamjenika župana Alena Kišića, načelnika Općine Vinica Marijana Kostanjevca i sve prisutne na početku je u ime domaćina pozdravio ravnatelj Osnovne škole Vinica Nenad Mesek. Svim zadrugarima i njihovim voditeljima te prosudbenom povjerenstvu zaželio je ugodan i uspješan rad, zahvalio je svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ove manifestacije, a svim okupljenima poručio neka uživaju u razgledavanju proizvoda vrijednih zadrugarskih ruku. Prisutnima se obratila i članica Prosudbenog povjerenstva Đurđa Guštin pridruživši se pozdravima i željama za dobar rad, a Smotru je otvorio župan Predrag Štromar.

Prigodni program priredili su članovi pjevačkog zbora OŠ Vinica, članovi recitatorske grupe iz OŠ Vinica i dramsko-recitatorske grupe iz PŠ Gornje Ladanje te folkloraši folklorne grupe iz OŠ Vinica, a uvježbale su ih njihove voditeljice Gordana Kos Kolar, Božidarka Hošnjak, Snježana Pajtak i Snježana Gašparić.

 

Naša UZ Vrčeki je zauzela odlično 3. mjesto. Čestitamo!

Bilten XXI. županijske smotre učeničkih zadruga Varaždinske županije

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 8. 5. 2017. 15:34

Županijsko natjecanje "Sigurno u prometu"

U sklopu projekta „Želim voziti bicikl“  učenici OŠ Vinica sudjelovali su na Županijskom natjecanju „Sigurno u prometu“ koje je održano 2.5.2017. u Ludbregu. Ekipu su činili Garbiela Krobot 3.r., Mateja Vauda 4.r., Dominik  Mikulan 4.r. i Filip Šipek 5.r. U konkurenciji najbolje vožnje bicikla osvojili su 1. mjesto, gdje su Mateja i Dominik poligon odvozili bez greške. U pojedinačnoj konkurenciji djevojčica Mateja Vauda zauzela je 4., a Gabriela Krobot 5. mjesto od 44. učenice. U pojedinačnoj konkurenciji dječaka Filip Šipek zauzeo je 17., a Dominik Mikulan 31. mjesto od 43. učenika. U ukupnom poretku škola je zauzela 6 mjesto.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 5. 5. 2017. 15:33

Državno natjecanje iz tehničke kulture

Na državnom natjecanju iz tehničke kulture u Primoštenu iz naše škole sudjelovao je učenik 7. b razreda Andrija Tot. Mentor učenika je učitelj tehničke kulture Miroslav Kukec. Andrija se natjecao u kategoriji orijentacija i komunikacija.

 

Čestitamo na postignutom rezultatu!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 3. 4. 2017. 10:30

Županijsko natjecanje iz astronomije

Županijsko natjecanje iz astronomije održano je u utorak, 28. ožujka, u 2. OŠ Varaždin. Iz neše škole sudjelovali su sljedeći učenici: Marko Furjan (5. r, ostvario 4. mjesto), Marko Golub (5.r, ostvario 5. mjesto), Rafael Hohnjec (6.r, ostvario 1. mjesto), Marta Gašparić (6.r, ostvarila 4. mjesto) i Karlo Leskovar (7.r, ostvario 3. mjesto). Mentor svih učenika je učiteljica geografije Milica Žabčić.

Čestitamo na postignutim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 28. 3. 2017. 15:20

Školsko natjecanje Sigurno u prometu

U petak, 17. ožujka održano je natjecanje Sigurno u prometu. Natjecanje se sastojalo od dva dijela: teorijskog i praktičnog. Mentor svih natjecatelja je učitelj TZK Branimir Štimec. Rezultate natjecanja možete pogledati u priloženom dokumentu.

Čestitamo svima na postignutim rezultatima!

Sigurno u prometu - rezultati školskog natjecanja

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 20. 3. 2017. 09:44

Županijsko natjecanje iz gimnastike

U četvrtak 16. ožujka  2017. godine u Osnovnoj školi  „Petar Zrinski“, Jalžabet održano je  županijsko natjecanje iz gimnastike za ženske i muške ekipe školskih sportskih društava osnovnih škola.  Po prvi puta u povijesti Osnovne škole  Vinica   i općenito sporta u  Vinici na  natjecanju  iz gimnastike su kao ekipa sudjelovale i učenice naše škole:  Martina Kušinec 1a, Sara Lukaček  3a, Rozalija Kušinec  3a, Klara Tot  3a, Magdalena Kapljić 3L, PŠ Ladanje Gornje,  Valerija Crnko 4a i Barbara Kušinec  5a te Lara Drvarić 6a.  Učenice su se natjecale u disciplinama: preskok, dvovisinske ruče, niska greda, tlo i osvojile su 3. mjesto, odnosno brončanu medalju.  Učenice su inače članice Gimnastičkog kluba Sračinec  te se gimnastikom bave  tek godinu dana ili manje.   Rezultati koje su postigle  su više nego odlični stoga im od srca čestitamo  i želimo  uspjehe u daljnjim natjecanjima.

Foto-album

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 17. 3. 2017. 11:42

Županijsko natjecanje učenika osnovnih škola Varaždinske županije iz odbojke

U srijedu, 15. ožujka, učenici naše škole pod vodstvom trenera - učitelja TZK dr.sc. Branimira Štimeca, prof., sudjelovali su na Županijskom natjecanju iz odbojke. Ekipa je osvojila 3. mjesto, a u ekipi su bili sljedeći učenici 8. razreda: Marino Bek, Karlo Cestar, Filip Florjanović, David Martinjak, Martin Peruničić, Patrik Ruklić, Dino Špernjak, Goran Tomašec i Jurica Vušak.

Bravo dečki!

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 15. 3. 2017. 13:59

Županijsko natjecanje iz biologije

Županijsko natjecanje iz biologije održano je u OŠ Petrijanec u ponedjeljak 13. ožujka. Iz naše škole su sudjelovali sljedeći učenici: Rebeka Brlek (7. razred, zauzela je 18. mjesto), Lovro Ciglar (7. razred, zauzeo je 26. mjesto) i Viktorija Lukaček (8. razred, zauzela je 3. mjesto). Mentor svih učenika je učiteljica biologije jelena Đurak.

Čestitamo na postignutim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 14. 3. 2017. 09:18

Županijsko natjecanje iz fizike

Županijsko natjecanje iz fizike održano je u I. osnovnoj školi Varaždin u srijedu, 8. ožujka. Iz naše škole je sudjelovala učenica 8. razreda Viktorija Lukaček te se plasirala na 10. mjesto. Mentor učenice je učitelj fizike Miroslav Kukec.

Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 9. 3. 2017. 09:18

Županijsko natjecanje iz povijesti

U utorak, 7. ožujka održano je Županijsko natjecanje iz povijesti u 6. osnovnoj školi u Varaždinu. Iz naše su škole sudjelovali Rajna Erjavec i Lovro Rukelj, učenici 7. razreda. Mentor im je učiteljica povijesti Marija Županić. Rajna je zauzela 7. mjesto, a Lovro se plasirao na 16. mjesto.

Čestitamo na postignutom rezultatu!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 8. 3. 2017. 15:04

Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika

Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika odražno je u Osnovnoj školi Ante Starčevića u Lepoglavi. Iz naše su škole sudjelovale sljedeće učenice: Julianne Lazar (7.r, 15. mjesto), Ana Ivančić (7.r, 19. mjesto) i Viktorija Lukaček (8.r, 11. mjesto). Mentor učenicama 7. razreda je učiteljica hrvatskog jezika Božidarka Hošnjak, a mentor učenice 8. razreda je učiteljica hrvatskog jezika Nada Sikirica Sagradžija.

Čestitamo na postignutim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 7. 3. 2017. 08:38

Županijsko natjecanje iz tehničke kulture

U petak, 3. ožujka, održano je Župasnijsko natjecanje iz tehničke kulture u III. osnovnoj školi Varaždin. Iz naše su škole sudjelovali sljedeći učenici: Andrija Tot, Gabriel Punčec (7.r) i Antun Tot (5.r). Mentor svih učenika je učitelj tehničke kulture Miroslav Kukec. Rezultati su više nego izvanredni za našu školu. Andrija je zauzeo 1. mjesto, Gabriel 3. mjesto, a Antun 9. mjesto.

Čestitamo na lijepim rezultatima!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 6. 3. 2017. 14:59

Međužupanijsko natjecanje iz vjeronauka

Međužupanijsko natjecanje iz vjeronauka održano je u 5. osnovnoj školi Varaždin u suradnji sa Katehetskim uredom Varaždinske biskupije u četvrtak, 2. ožujka. Iz naše škole je sudjelovala ekipa u kojoj su bili sljedeći učenici: Barbara Kušinec, Anamarija Ivančić i Leonarda Dubovečak (5. r) te Andrija Tot (7. r). Naša je ekipa pod mentorstvom vjeroučiteljice Sandre Priher zauzela 9. mjesto.

Čestitamo na postignutom rezultatu!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 6. 3. 2017. 08:08

Županijsko natjecanje iz matematike

Županijsko natjecanje iz matematike održano je na IV. OŠ Varaždin u utorak, 28. veljače. Iz naše su škole sudjelovale sljedeće učenice: Anamarija Ivančić (5.r) - zauzela je 20. mjesto, Rajna Erjavec (7.r) - zauzela je 13. mjesto i Viktorija Lukaček (8.r)-  zauzela je 9. mjesto. Mentor učenica 5. i 7. razreda je učiteljica matematike Tanja Golubić Vidić, dok je mentor učenici 8. razreda učiteljica matematike Sanja Vincek.

Čestitamo na postignutim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 28. 2. 2017. 17:10

LIK 2017. Izložba - natjecanje iz likovne kulture za učenike osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije

Ritam svjetla - ritam boje, bio je poticaj za ovogodišnje natjecanje iz likovne kulture. Učenici naše škole sudjelovali su s dvije fotografije koje su nastale u školskom prostoru.

Čestitamo Anamariji Ivančić, 5.a  i  Marinu Sodaru, 6.a razred, čije fotografije su bile izložene na županijskoj izložbi u Varaždinu. Na školskoj razini još je bio i rad učenice 5. razreda Barbare Kušinec. Mentor učenika je učiteljica likovne kulture Biserka Hudoletnjak.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 28. 2. 2017. 10:05

Županijsko natjecanje "Čitanjem do zvijezda"

Županijsko natjecanje "Čitanjem do zvijezda" održano je u OŠ Trnovec u petak, 24. veljače. Na natjecanju su sudjelovale Rajna Erjavec, Martina Ivačić i Nika Hrnčić te su osvojile odlično 5. mjesto. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Dragana Belščak  datum: 28. 2. 2017. 09:18

Županijsko natjecanje iz geografije

U četvrtak, 23. veljače, održano je županijsko natjecanje iz geografije. Iz naše škole sudjelovale su učenice 7. razreda Martina Ivačić i Ana Ivančić. Martina je zauzela 11. mjesto, a Anaje bila 16. Mentor učenica je učiteljica geografije Marija Županić.

Čestitamo na postignutom rezultatu!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 23. 2. 2017. 10:32

Školsko natjecanje iz astronomije

Školsko natjecanje iz astronomije održano je u srijedu, 22. veljače 2017. godine. Na natjecanju su sudjelovali sljedeći učenici: Marko Furjan, Marko Golub (5.r), Rafael Hohnjec, Marta Gašparić (6.r) i Karlo Leskovar (7.r). Mentor svih učenika je učiteljica geografije Milica Žabčić.

Čestitamo svim sudionicima na postignutim rezultatima!

Ljestvica-5.razred     Ljestvica-6.razred     Ljestvica-7.razred

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 22. 2. 2017. 10:32

Županijsko natjecanje iz informatike

U petak 10. veljače održano je prvo ovogodišnje županijsko natjecanje na 2. OŠ Varaždin i to natjecanje iz informatike. Iz naše škole natjecalo se pet učenika u tri kategorije. Učenik 5. razreda Marko Furjan natjecao se u kategoriji programiranja u programskom jeziku LOGO te zauzeo 5. mjesto po rangu. Učenica 5. razreda Anamarija Ivančić natjecala se u kategoriji programiranja u programskom jeziku C++ te zauzela 4. mjesto. Učenik 7. razreda Mihael Ivančić također je programirao u programskom jeziku C++ te zauzeo 5. mjesto. Učenici 8. razreda natjecali su se u kategoriji osnova informatike. Matija Marčec bio je 5. po rangu, dok je David Matijašec bio 14. Mentor svih učenika je učiteljica informatike Mirjana Jambriško.

Čestitamo svim sudionicima na sudjelovanju te na postignutim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 13. 2. 2017. 09:38

Školsko natjecanje iz vjeronauka

U srijedu, 8. veljače, održano je školsko natjecanje iz Vjeronauka. Na natjecanju su sudjelovali sljedeći učenici: Leonarda Dubovečak, Anamarija Ivančić, Barbara Kušinec, Iva Kušinec, Edina Matijašec, Antun Tot (5.r), Marko Prodanović, Andrija Tot (7.r). Mentor učenika je vjeroučiteljica Sandra Priher.

Čestiramo svima na postignutim rezultatima!

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 8. 2. 2017. 17:42

Školsko natjecanje i kemije

U srijedu, 8. veljače, održano je školsko natjecanje iz kemije. Na natjecanju su sudjelovali sljedeći učenici: Noah Krobot, Lovro Rukelj, Gabriel Punčec i Jan Stokrajec (7.r). Mentor učenika je učitelj kemije Stipo Papić.

Čestiramo svima na postignutim rezultatima!

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 8. 2. 2017. 17:00

Školsko natjecanje iz povijesti

U utorak, 7. veljače, održano je školsko natjecanje iz povijesti. Natjecali su se sljedeći učenici: Rajna Erjavec, Lovro Rukelj (7.r), David Matijašecc (8.r). Mentor učenika je učiteljica povijesti Marija Županić.

Čestitamo svima na postignutim rezultatima!

Ljestvica_7.razred

Ljestvica_8.razred

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 7. 2. 2017. 15:28

Školsko natjecanje iz biologije

U ponedjeljak, 6. veljače, održano je školsko natjecanje iz biologije. Natjecali su se sljedeći učenici: Rebeka Brlek, Lovro Ciglar, Mihale Ivančić (7.r), Viktorija Lukaček, Dora Cmuk, Matija Marčec (8.r). Mentor učenika je učiteljica biologije Jelena Đurek.

Čestitamo svima na postignutim rezultatima!

Ljestvica_7.razred

Ljestvica_8.razred

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 7. 2. 2017. 10:35

Školsko natjecanje iz hrvatskog jezika

U četvrtak, 2. veljače, održano je školsko natjecanje iz hrvatskog jezika. Natjecali su se sljedeći učenici: Julianne Lazar, Ana Ivančić, Mihale Ivančić, Nika Hrnčić, Andrija Tot (7.r), Viktorija Lukaček, Matea Furjan, David Matijašec, Dora Cmuk, Dejana Lazar i Goran Tomašec (8.r). Mentor učenika 7. razreda je učiteljica hrvatskog jezika Božidarka Hošnjak, dok je mentor učenika 8. razreda učiteljica hrvatskog jezika Nada Sikirica Sagradžija.

Čestitamo svima na postignutim rezultatima!

Ljestvica 7. razred

Ljestvica 8. razred

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 3. 2. 2017. 08:12

Školsko natjecanje iz tehničke kulture

U srijedu, 1. veljače, održano je školsko natjecanje iz tehničke kulture u kategoriji orijentacija i komunikacija. Na natjecanju su sudjelovali sljedeći učenici: Jakov Borić, Leonarda Dubovečak, Anamarija Ivančić, Antun Tot (5.r), Mihael Ivančić, Gabriel Punčec, Andrija Tot (7.r). Mentor učenika je učitelj tehničke kulture Miroslav Kukec.

Čestitamo svim sudionicima na postignutim rezultatima!

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 1. 2. 2017. 15:34

Školsko natjecanje iz fizike

U ponedjeljak, 30. siječnja, održano je školsko natjecanje iz fizike. Na natjecanju je sudjelovala učenica 8. razreda Viktorija Lukaček. Mentor je učitelj fizike Miroslav Kukec.

Čestitamo na postignutom rezultatu!

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 31. 1. 2017. 07:22

Školsko natjecanje iz matematike

U četvrtak, 26. siječnja, održano je školsko natjecanje iz matematike. Na natjecanju su sudjelovali sljedeći učenici: Nikola Hohnjec, Emma Štromar, Mateja Vauda, Dea Majhen, Doris Kelemen, Špela Kociper, Daniela Lazar, Mihaela Drašković, Mery Kuserbanj, Lana Kokoška, Fran Galeković, Patrik Lazar, Patricija Cestar, Lana Krajcer, Dora Goričanac, Renato Kostanjevec (4.r),  Anamarija Ivančić, Barbara Kušinec, Marko Furjan (5.r), Marin Sodar, Renato Zrinjski, Helena Tot, Lara Drvarić, Rafael Hohnjec (6.r), Rajna Erjavec, Martina Ivačić(7.r), Viktorija Lukaček, Matija Marčec(8.r).

Mentori učenika su učiteljice Tatjana Pajtak, Ljiljana Pavlović, Sanja Hudek, Tanja Golubić Vidić i Sanja Vincek.

4.razred     5.razred     6.razred     7.razred     8.razred

Čestitamo svim sudionicima na postignutim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 27. 1. 2017. 06:32

Školsko natjecanje iz njemačkog jezika

U utorak, 24. siječnja, održano je školsko natjecanje iz njemačkog jezika. Na natjecanju su sudjelovale sljedeće učenice: Veronika Crnko, Dora Cmuk i Lorena Šipek (8.r). Mentor učenicama je učiteljica njemačkog jezika Marija Globan.

Čestitamo svim sudionicima na postignutim rezultatima!

Ljestvica poretka

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 25. 1. 2017. 06:28

Školsko natjecanje iz informatike

U četvrtak, 19. siječnja, održano je školsko natjecanje iz informatike. Na natjecanju su sudjelovali sljedeći učenici:

- programiranje u programskoj jeziku Logo - Marko Furjan, Marko Golub, Marko Boltek (5. razred), Luka Majer, Mateo Bregović (6. razred), Mihael Ivančić (7. razred)

- osnove informatike - Matija Marčec, David Matijašec (8. razred)

- programiranje u programsku jeziku C++ - Anamarija Ivančić (5. razred), Mihael Ivančić (7. razred) 

Čestitamo svim sudionicima na postignutim rezultatima!

LOGO5   LOGO6   LOGO7   OSNOVE INFORMATIKE    C++5    C++7

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 19. 1. 2017. 18:26

Školsko natjecanje iz geografije

U srijedu, 18. siječnja, održano je školsko natjecanje iz geografije. Na natjecanju su sudjelovale sljedeće učenice i učenici: Emil Bek, Filip Šipek, Marijan Gerbus, Marko Bek (5. razred), Luka Furjan, Lara drvarić (6. razred), Martina Ivačić i Ana Ivančić (7. razred). Mentor učenika 5. i 6. razreda je učiteljica Milica Žabčić, a mentor učenica 7. razreda je učiteljica Marija Županić.

Čestitamo svim sudionicima na postignutim rezultatima!

Ljestvica poretka_5.razred

Ljestvica poretka_6.razred

Ljestvica poretka_7.razred

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 18. 1. 2017. 17:20

Školsko natjecanje u znanju i kreativnosti "Čitanjem do zvijezda"

Školsko natjecanje u znanju i kreativnosti "Čitanjem do zvijezda" održano je u petak, 9.12. 2016. Na natjecanju su sudjelovali učenici 7. a (Rajna Erjavec, Martina Ivačić, Ana Ivančić, Nika Hrnčić), 7. b (Melissa Brodar, Tara Gerbus, Ana-Maria Hrgar, Laura Kokot, Hana Kolenko, Nives Levanić, Valerija Patrčević) i 8.b razreda (Marino Bek, David Matijašec, Jurica Vušak). 
Najbolje rezultate imale su Nika Hrnčić (42/50), Rajna Erjavec (40/50) i Martina Ivačić (37/50) koje će našu školu predstavljati na županijskom natjecanju. 
 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 18. 1. 2017. 13:03

Vremenik natjecanja u školskoj godini 2016./2017.

Vremenik natjecanja, susreta i smotri u 2017. godini možete preuzeti ovdje.

Dodatne obavijesti o provedbi natjecanja možete pročitatii na stranicama AZOO pod Natjecanja i smotre.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 18. 1. 2017. 06:45

Arhiva

Sve o natjecanjima u prethodnim školskim godinama možete pročitati u Arhivi naših vijesti.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 18. 1. 2017. 06:43
» Arhiva naših vijesti    
 


Točno vrijeme

Kalendar rada

Javni pozivi


Za roditelje

Upisi u srednju školu

Natjecanja


Odluka

Korisni linkovi
Korisne stranice

Tražilice i Webmail

Svijet oko nas

Prosvjeta
 • MZOS
 • AZOO
 • HUUZ


Mudre izreke i citati

Najsretniji je onaj čovjek
koji je učinio sretnima
najviše drugih ljudi.


 


TražilicaAnketa
Koje ti je najljepše godišnje doba?


Kalendar
« Prosinac 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Forum
preskoči na navigaciju