preskoči na sadržaj
Dogodilo se . . . Najavljujemo . . .

UZ Vrčeki na predstavljanju Općine Vinica u Varaždinu

Članice UZ Vrčeki, sa svojim voditeljicama, u subotu 15. rujna 2018. g. sudjelovale su prodajnom izložbom zadružnih proizvoda na predstavljanju Općine Vinica u atriju Županijske palače. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 17. 9. 2018. 06:59

Obavljeno čišćenje okoliša škole u sklopu akcije Zelena čistka

Učenici šestih razreda s učiteljicom biologije Jelenom Đurak i učiteljem TZK Branimir om Štimecom čistili su okoliš škole i park Arboretum Opeka, u petak 14. rujna 2018. g., a u sklopu akcije Zelena čistka.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 14. 9. 2018. 13:03

Najava akcije Zelena čistka - Let's do it! World!

Ove godine naša škola uključit će se u akciju zelena čistka - Let's do it! World! i na taj način pridružiti akcijama diljem svijeta pod motom Očištimo Hrvatsku, očistimo svijet!

U sklopu ove akcije učenici šestih razreda čistit će okoliš škole i park Arboretum Opeka, u petak 14. rujna 2018. g., a akciju će voditi učiteljica biologije Jelena Đurak i učitelj TZK Branimir Štimec.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 13. 9. 2018. 12:25

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana u OŠ Vinica

Dana 10. rujna 2018. godine OŠ Vinica obilježila je Hrvatski olimpijski dan tako da su učenici i djelatnici škole došli u školu u bijelim majicama. Odbojkašice OK Vinica priredile su prezentaciju mini odbojke, a gimnastičarke Osnovne škole Vinica program s prikazom gimnastičkih elemenata. Posebni gost dana bio je Filip Ude, osvajač olimpijske medalje. Učenicimaje uručio zastavu Hrvatskog olimpijskog odbora, dok su učenici njemu poklonili proizvode Učeničke zadruge Vrčeki. Nakon programa u školskoj sportskoj dvorani, ravnateljica škole zahvalila je Filipu, gimnastičarkama i odbojkašicama na prekrasnim sportskim trenucima i svi zajedno su se uputili na nogometno igralište NK Vinica. Tamo su učenici formirali olimpijske krugove te i na taj način obilježili ovaj dan. Voditelj program bilo je profesor tjelesne i zdravstvene kulture dr.sc. Branimir Štimec, prof. 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 10. 9. 2018. 15:45

Prvi dan nastavne godine 2018./2019.

U ponedjeljak, 3. rujna 2018. g., započela je nova nastavna godina. Tom je prigodom za učenike prvih razreda bilo posebno svečano u svim školama pa tako i u OŠ Vinica i njezine dvije područne škole, PŠ Natkrižovljan i PŠ Gornje Ladanje. Za naše nove učenike njihovi su stariji prijatelji iz škole, pod vodstvom svojih učiteljica, pripremili prigodan program, tako da im prvi dan bude što zanimljiviji i veseliji. Osim učiteljica, pedagoginje i ostalih djelatnika škole, učenike je pozdravnim govorom dočekala i ravnateljica škole, a čestitkama povodom novog početka školske godine pridružio se i načelnik Općine Vinica koji je učenicima uručio slikovnice Hrvatska za djecu.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 4. 9. 2018. 06:45

Projekt osiguravanja školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva

I ove će se školske godine provoditi projekt osiguravanja školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva pa je prema tome  Školski odbor donio odluku o utvrđivanju kriterij.

Odluka o utvrđivanju kriterija za određivanje ciljne skupine za prijavu u projekt "Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva" - školska godina 2018./2019.

Zahtjev za oslobođenje učenika od plaćanje školske kuhinje u školskoj godini 2018./2019.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 3. 9. 2018. 12:29

Uključivanje OŠ Vinica u projekt "S odbojkom u školu"

Osnovna škola Vinica uključila se u projekt "S odbojkom u školu" te su učitelj TZK, voditeljica OK Vinica i ravnateljica škole bili na predstavljanju projekta 30. kolovoza 2018. g. te su tom prilikom preuzeli opremu potrebnu za odvijanje projekta.

Glavni cilj ovog projekta je omogućiti što većem broju djevojčica, da u manjim sredinama gdje su podzastupljeni spol u mogućnostima redovitog sudjelovanja u  redovitim sportskim aktivnostima, imaju jednaku priliku baviti se organiziranom tjelesnom aktivnošću kroz redovito treniranje odbojke koja će im pridonijeti u očuvanju psihofizičkog zdravlja.

Stoga pozivamo učenice od 2. do 4. razreda da se jave svojim učiteljicama ili učitelju TZK i iskažu interes za ovaj vrijedan projekt.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 30. 8. 2018. 15:25

Početak nove nastavne godine 2018./2019.

 

Dragi učenici i roditelji!

Nova nastavna godina 2018./2019. započinje 3. rujna 2018. godine. Nastava će prvi dan biti organizirana na sljedeći način:

 

OŠ Vinica:

- 1. razred - učenici i roditelji dolaze u 8:00 sati

- učenici ostalih razreda (od 2. do 8.) dolaze u 9:00 sati

PŠ Natkrižovljan:

- 1. razred - učenici i roditelji dolaze u 8:45 sati

- učenici 2. razreda dolaze u 8:00 sati

PŠ Gornje Ladanje:

- 1. razred - učenici i roditelji dolaze u 9:30 sati

- učenici ostalih razreda (od 2. do 4.) dolaze u 8:00 sati

Prvog dana će biti organizirana nastava od 3 sata. Učenici će preuzeti udžbenike pa neka si ponesu torbe. Također neka ponesu bilježnicu, olovku i papuče. Školska kuhinja započet će s radom u srijedu.

Autobusni prijevoz učenika organiziran je po već uobičajenom rasporedu za naredne dane, a prvog nastavnog dana autobus će voziti na početak nastave u 9 sati, a u povratku nakon održane nastave.

Sretan početak nastavne godine i puno uspjeha u radu!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 28. 8. 2018. 07:01

Informacije vezane uz udžbenike, radne bilježnice i likovne mape

Dragi učenici i roditelji,

i ove godine Varaždinska županija provodi projekt razmjene udžbenika za učenike koji su u projekt uključeni, te će udžbenici učenike počekati na početku školske godine. Popis udžbenika nije se mijenjao, a u prvom razredu djeca će učiti engleski jezik. U 5. i 6. razredu nastava informatike postaje obavezan predmet, ali preporuka je da se udžbenik i radna bilježnica iz informatike niti za jedan razred ne nabavlja jer još nisu odobreni novi udžbenici i radne bilježnice. Također,  škola će izvršiti i narudžbu radnih bilježnica i likovnih mapa za sve učenike, a njih će financirati Općina Vinica.

Popis udžbenika (ne naručujte informatiku)

Čestitamo svim učenicima na uspješno završenoj nastavnoj godini, osmašima želimo sretan nastavak školovanja u željenim srednjim školama, a ostalim učenicima sretan povratak u osnovnoškolske klupe u mjesecu rujnu.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 29. 6. 2018. 12:44
» Arhiva naših vijesti    
 


Točno vrijeme

Korisne informacije

Jelovnik

Kalendar rada

Raspored sati - 1.-4.r

Raspored sati - 5.-8.r

Ind. razgovori 

Vremenik provjera

Obrazac - ispričnica


Natjecanja


Prehrana

Brošura za roditelje


Kalendar rada

Upisi u srednju

Korisni linkovi
Korisne stranice

Tražilice i Webmail

Svijet oko nas

Prosvjeta
 • MZOS
 • AZOO
 • HUUZ


Mudre izreke i citati

Najsretniji je onaj čovjek
koji je učinio sretnima
najviše drugih ljudi.


 


Tražilica

Anketa
Koje ti je najljepše godišnje doba?


Kalendar
« Rujan 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Forum
preskoči na navigaciju