preskoči na sadržaj
Dogodilo se . . . Najavljujemo . . .

XXI. županijska smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije

U subotu, 6. svibnja 2017. g. održana je XXI. županijska smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije. Domaćin smotra bila je Osnovna škola Vinica i Učenička zadruga Vrčeki, a cijela se manifestacija odvijala na Franjevačkom trgu u Varaždinu.

Svečano otvaranje XXI. Županijske smotre učeničkih zadruga Varaždinske županije započelo je u 9 sati ispred Županijske palače na Franjevačkom trgu. Uvažene goste, župana Varaždinske Županije Predraga Štromara, zamjenika župana Alena Kišića, načelnika Općine Vinica Marijana Kostanjevca i sve prisutne na početku je u ime domaćina pozdravio ravnatelj Osnovne škole Vinica Nenad Mesek. Svim zadrugarima i njihovim voditeljima te prosudbenom povjerenstvu zaželio je ugodan i uspješan rad, zahvalio je svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ove manifestacije, a svim okupljenima poručio neka uživaju u razgledavanju proizvoda vrijednih zadrugarskih ruku. Prisutnima se obratila i članica Prosudbenog povjerenstva Đurđa Guštin pridruživši se pozdravima i željama za dobar rad, a Smotru je otvorio župan Predrag Štromar.

Prigodni program priredili su članovi pjevačkog zbora OŠ Vinica, članovi recitatorske grupe iz OŠ Vinica i dramsko-recitatorske grupe iz PŠ Gornje Ladanje te folkloraši folklorne grupe iz OŠ Vinica, a uvježbale su ih njihove voditeljice Gordana Kos Kolar, Božidarka Hošnjak, Snježana Pajtak i Snježana Gašparić.

Naša UZ Vrčeki je zauzela odlično 3. mjesto. Čestitamo!

Bilten XXI. županijske smotre učeničkih zadruga Varaždinske županije

 

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Jambriško   datum: 9. 5. 2017.

Točno vrijeme

Brošura


Natjecanja


Kalendar rada

Za roditelje

Upisi u srednju školu

Korisni linkovi
Korisne stranice

Tražilice i Webmail

Svijet oko nas

Prosvjeta
 • MZOS
 • AZOO
 • HUUZ


Mudre izreke i citati

Najsretniji je onaj čovjek
koji je učinio sretnima
najviše drugih ljudi.


 


Tražilica

Anketa
Koje ti je najljepše godišnje doba?


Kalendar
« Veljača 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Forum
preskoči na navigaciju