preskoči na sadržaj
Dogodilo se . . . Najavljujemo . . .

Obavijest o rasporedu i neke dodatne informacije o načinu rada

Dragi učenici, poštovani roditelji i učitelji!

Kao što ste čuli u medjima, a obaviješteni ste i različitim konunikacijskim kanalima od strane škole i učitelja, nastava na daljinu danas će započeti u punom obimu. Radit će se po našem školskom rasporedu za svaki razredu, a sve u dogovoru s razrednim i predmetnim učiteljima. 

Učenici od 1. do 4. razreda nastavu prate putev TV programa na HRT 3 (Nastava na trećem), a razrednice će roditeljima slati poruke što i kako raditi. Predmetni učitelji koji rade u tim razredima svoje će upute i zadatke također davati razrednicama, a one prosljeđivati roditeljima.

Učenici od 5. do 8. razreda nastavu će izvoditi u komunikaciji s predmetnim učiteljima i razrednici putem aplikacije MS Teams iz paketa Office 365 o čemu su već obaviješteni i kratko educirani u školi, a kasnije dodatno drugim komunikacijskim kanalima. Također neka prate i video lekcije pripremljene od strane MZO na Sportskoj TV i Youtube kanalima. U svojem timu/razred u Teams sučelju učenici će dobivati sve potrebne obavijesti te će im se tamo postavljati zadaci u obliku datoteka (prezentacija, poveznica na video lekcije, dokumenata...). Za sve nejasnoće neka prvo prouče sve obavijesti koje su dobili putem same aplikacije ili web stranice škole, a ako nakon toga još nisu sigurni kako otkloniti svoj problem, neka se obrate najprije razredniku. Naravno i ravnateljica stoji na raspolaganju te se možete obratiti putem maila ravnatel@os-vinica.skole.hr ili u MS Teamsu ili na mobitel.

Evo ješ nekoliko važnih informacija/savjeta učenicima o radu u virtualnoj učionici:

  • obvezni ste svakodnevno sudjelovati u virtualnim učionicama
  • nakon što pročitate objavu učitelja, potrebno je kliknuti like i ostaviti komentar nakon izvršenog zadatka
  • u slučaju nejasnoća postavljajte pitanja, obratite se za pomoć učiteljima u virtualnim učionicama (razredima, kanalima)
  • budite i dalje pristojni u komunikaciji unutar učionica, slijedite upute svojih učitelja i poštujte zadane rokove za izradu i predaju riješenih zadataka i domaćih zadaća
  • učitelji će redovito pratiti napredak učenika i davati im povratne informacije

Zahvaljujemo svima na razumijevanju, želimo uspješno snalaženje te ugodan i kvalitetan rad, a ponajprije svima želimo da ostanemo zdravi!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Jambriško   datum: 18. 3. 2020.

Korisne informacije

Natjecanja


Projekti EU

Projekt "Ja mogu"

Prehrana

Upisi u srednju 2019

Brošura za roditelje


Korisni linkovi
Korisne stranice

Tražilice i Webmail

Svijet oko nas

Prosvjeta
 • MZOS
 • AZOO
 • HUUZ


Tražilica

Kalendar
« Srpanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

preskoči na navigaciju